Zuly, Qodir, Darraz, Muhd. Abdullah, Fitriyana, Aidul, Pipit. (2018). Osis : Mendayung Di Antara Dua Karang : Kebijakan Sekolah, Redikalisme dan Inklusivisme Kebangsaan (Cet. 1). Jakarta: MAARIF Institute for Culture and Humanity.

Zuly, Qodir, Darraz, Muhd. Abdullah, Fitriyana, Aidul, Pipit. Osis : Mendayung Di Antara Dua Karang : Kebijakan Sekolah, Redikalisme dan Inklusivisme Kebangsaan. Cet. 1 Jakarta: MAARIF Institute for Culture and Humanity, 2018. Text.

Zuly, Qodir, Darraz, Muhd. Abdullah, Fitriyana, Aidul, Pipit. Osis : Mendayung Di Antara Dua Karang : Kebijakan Sekolah, Redikalisme dan Inklusivisme Kebangsaan. Cet. 1 Jakarta: MAARIF Institute for Culture and Humanity, 2018. Print.